Asiņainais slaktiņš Berlīnē: Aculieciniece pastāsta par uzbrukumu (74)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

«Visapkārt bija asinis un notriekti cilvēki,» tā par asiņaino slaktiņu Berlīnē, kad Ziemassvētku tirdziņā ietriecās kravas automašīna, saka sieviete no Austrālijas Triša O'Neila.

O'Neila atradās tikai dažus metrus no traģēdijas vietas.

«Pēkšņi atskanēja skaļš troksnis un cilvēki, kas atradās man priekšā, uzkrita man virsū,» O'Neila pastāstījusi ABC.

«Es redzēju milzīgu melnu kravas automašīnu, kas traucās cauri tirdziņam, sašķaidot savā ceļā cilvēkus, tad nodzisa gaismas, viss bija nopostīts.»

«Es dzirdēju kliedzienus, un tad mēs visi sastingām. Cilvēki sāka kustēties un mēģināja celt nost konstrukcijas no ievainotajiem.»

«Visapkārt bija asinis un guļoši cilvēki.»

O' Neila bija ieradusies Ziemassvētku tirdziņā, lai atzīmētu savu pēdējo vācu valodas studiju dienu.

Jau vēstīts, ka pirmdienas vakarā Berlīnē kravas automašīna ietriecās cilvēku pūlī Ziemassvētku tirdziņā, laupot dzīvību 12 cilvēkiem, bet vēl 48 ievainojot.

Kravas mašīnā tika atrasts miris viens cilvēks. Noskaidrots, ka tas bijis Polijas pilsonis un nav atradies pie stūres, atklāja policija.

Iepriekš policija ziņoja, ka viens aizdomās turamais ir aizturēts.

Kāds informācijas avots drošības dienestos aģentūrai DPA atklāja, ka aizdomās turamais, domājams, kā patvēruma meklētājs Vācijā februārī ieradies no Afganistānas vai Pakistānas.

Komentāri (74)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu