Atlabušais Mārtiņš Egliens atgriežas uz skatuves (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Jau vēstījām, ka aktieris Mārtiņš Egliens pēc ilgstošām veselības problēmām atkal priecēs skatītājus. Kā liecina informācija Latvijas Nacionālā teātra mājaslapā - jau 8.februāra vakarā teātra skatītāji varēs vērot viņa spēli  izrādē «Bišumāte un vilkacis». Savukārt, 12.februārī Eglienu redzēsim pat divās izrādēs: teicēja lomā izrādē «Latgola.lv – 2» un titullomā izrādē «Divu kungu kalps. Anno 1963».

Nacionālā teātra aktieris nespēja piedalīties izrādēs jau kop rudens un veselību atguva kādā Jūrmalas rehabilitācijas iestādē. Eglienam grūtajā laikā palīdzēja viņa sieva, aktrise Dita Lūriņa, kā arī atbalstīja kolēģi no teātra. Arī teātra direktors Ojārs Rubenis pauda ticību, ka Mārtiņš izveseļosies un atgriezīsies teātrī, sakot, ka viņš ir ļoti labs aktieris.

Un Valentīndienā Egliens piedalīsies koncertā, kurā muzicēs Operetes orķestris diriģenta Guntara Bernāta vadībā, skanēs gan Johana Štrausa skaņdarbi, tostarp polka «Zibens un pērkons» un valsis «Vīns, sievietes un dziesma», gan «Rozalindas Čardašs» no operetes «Sikspārnis» Sonoras Vaices sniegumā, Bariņkaja kuplejas no operetes «Čigānu barons», Bonija dziesmiņa «Bez skaistām sievietēm» no operetes «Silva» Naura Indzera dziedājumā un Franča Lehāra «Paganīni dziesmiņa» Jāņa Kurševa interpretācijā.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu