Ņujorkas modes nedēļa: Jutekliskā «La Perla» skate ziedu motīvos (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Ņujorkā šobrīd norisinās traidicionālajā modes nedēļa un viena no zīmoliem, kas nule kā prezentējis savu jaunāko modes kolekciju ir «La Perla» ar jauno radošo direktoru Džūliju Hārtu (Julia Haart) priekšgalā.

Zīmols 9.februārī Ņujorkas modes nedēļā, kas norisinās Manhetenā, prezentēja savu 2017.gada rudens/ziemas kolekciju. Kolekcijā uzsvars likts uz mežģīņu un zīda audumu elementiem, kā arī košiem rakstiem ar ziedu motīviem.

«Man nepatīk, kad cilvēki saka, ko man darīt vai kur iet. Es gribu vilkt to, ko es gribu, kad es to gribu un kā es to gribu. Visa pamatā ir brīvība,» par jauno modes kolekciju izsakās «La Perla» radošā direktore Hārta.

Modes skati atklāja leģendārā modele Naomi Kempbela (Naomi Campbell), kura demonstrēja juteklisku tumši zilas krāsas zīda kleitu ar melniem mežģīņu elementiem. Savukārt skati noslēdza realitātes šovu zvaigznes un modeles Kendalas Dženeres (Kendall Jenner) izgājiens.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu