Krievija negrasās atdot Krimu, paziņo Kremļa pārstāvis (271)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Krievija negrasās apspriest Krimas atdošanu Ukrainai ar ārvalstu partneriem, vēsta Televīzijas kanāls «Doždj TV». 

«Kas attiecas uz Krimas atdošanu Ukrainai, šī tēma netiks apspriesta - Krievija nevar apspriest savas teritorijas ar ārvalstu partneriem,» paziņoja Kremļa runasvīrs Dmitrijs Peskovs.

Viņš norādīja, ka ASV prezidents Donalds Tramps ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu nav runājis par Krimu. Peskovs norādīja, ka attiecības starp ASV un Krieviju vēl nav sākušas uzlaboties, un pagaidām šādu paziņojumu dēļ nav kur steigties.

Iepriekš vēstīts, ka Baltā nama preses sekretārs Šons Spaisers paziņojis, ka Tramps gaida, ka Krievija atdos Krimu Ukrainai, kā arī izbeigs vardarbību Ukrainas austrumos.

Pēc šiem paziņojumiem Krievijas politiķi un iedzīvotāji sociālajos tīklos pauduši sašutumu par šādu amerikāņu nostāju. Tā, piemēram, Valsts Domes spīkers Vjačeslavs Volodins paziņoja, ka Krimas atdošana Ukrainai ir «Krievijas teritoriālajai nedalāmībai, kā arī sagaidīt paša Trampa teikto šajā jautājumā, jo Spaisers varētu nepareizi izteicis prezidenta pozīciju».

Komentāri (271)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu