Foto: Pirmizrāde Latvijā veidotajai psiholoģiskajai drāmai «Tas, ko viņi neredz»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

No 24. marta kinoteātros visā Latvijā var noskatīties Staņislava Tokalova psiholoģisko drāmu «Tas, ko viņi neredz». Tikai pagājušajā nedēļā tika pabeigta ieskaņošana Londonā, tika izgatavotas kopijas, un šobrīd filma ir ceļā uz kinoteātriem. Pirmizrādes pasākumi ar filmas aktieru Andra Keiša, Arņa Līcīša, Elīnas Dzelmes, Jurija Djakonova, kā arī aktieru no Krievijas - Katerīnas Špicas un Jevgēnija Tkačuka piedalīšanos šonedēļ notiks Rīgas kinoteātros «Kino Citadele», «Cinamon» un «Multikino».

Filmas «Tas, ko viņi neredz» žanrs – psiholoģiskā drāma ar zinātniskās fantastikas elementiem. Filmas sižeta pamatā ir medmāsas attiecības ar savu pacientu Nikolā, kurš, eksperimentējot ar mākslīgā intelekta radīšanu, ir nonācis dziļā komā. Nikolā gaida ilgs un grūts atveseļošanās periods, ko sarežģī mākslīgais intelekts «Anna», kuras mērķis ir panākt, lai Nikolā piederētu tikai viņai.

Pirmizrādes īpašie seansi ar aktieru un radošās grupas piedalīšanos notiks vairākos kinoteātros Rīgā un Latvijā:

  • 23. martā plkst. 18:45 kinoteātrī «Cinamon», Rīgā,
  • 24. martā kinoteātrī plkst. 18:45 «Multikino», Rīgā,
  • 25. martā kinoteātrī «Silverscreen» Rēzeknē un Daugavpilī,
  • 26. martā kinoteātrī «Lora» Siguldā,
  • 27. martā Vidzemes koncertzālē «Cēsis» un Valmierā kinoteātrī «Gaisma»,
  • 29. martā kinoteātrī «Splendid Palace», Rīgā,
  • 1. aprīlī kinoteātrī «Balle» Liepājā un kinoteātrī «Kino Rio» Ventspilī.

Režisora Staņislava Tokalava filma «Mazliet ilgāk» 2014. gadā saņēma Lielā Kristapa balvu kā labākā īsfilma; 2016. gadā Staņislavs uzņēma dokumentālo filmu par šahistu M. Tālu «Mihails Tāls. Laiks, kura nav», kura š.g pavasarī tiks izrādīta starptautiskajā dokumentālo filmu festivālā Beldocs, Belgradā, Serbijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu