Pasažieriem lidojums no Liepājas uz Rīgu pārvērties murgā (116)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

24. maija avioreisa pulksten 5.45 Liepāja-Rīga pasažieri pauduši sašutumu par to, ka nācies lidmašīnā sliktu laikapstākļu dēļ pavadīt apmēram trīs stundas līdz uzsākts lidojums.

«Nu visādi jau gadās, bet vai tiešām trīs stundas mums vajadzēja sēdēt un nīkt lidmašīnā? Mēs taču bijām burtiski iesprostoti, gaidot labākus laika apstākļus, kas tā arī neiestājās. Pēc trim stundām, kad beidzot varējām izkāpt no lidmašīnas, mani pat uz labierīcībām pavadīja drošībniece.

Lai piedāvātu alternatīvu nokļūšanai uz Rīgu, pasažieri pulksten 9.00 varēja izmantot braucienu ar autobusu, kas nozīmē vēl 3,5 stundas ceļā. Taču man bija saplānota darba diena un biju paredzējusi Rīgā nokļūt 6.25,» žurnālam «Vakara Ziņas» atklājusi viena no šī reisa pasažierēm.

Latvijas nacionālā aviokompānija «airBaltic» informējusi, ka laika apstākļi Liepājā neatbilda minimālajām prasībām, lai reiss BT020 varētu izlidot no Liepājas uz Rīgu.

«Lidsabiedrība darīja visu iespējamo, lai tās klienti pēc iespējas drīzāk nokļūtu savos galamērķos, piedāvājot alternatīvas ceļošanas iespējas ar autobusu, kā arī tranzīta pasažieriem nodrošinot tālākos lidojumus ar tuvākajiem iespējamiem reisiem un gaidīšanas laikā piedāvājot speciālus kuponus maltītes ieturēšanai,» notikušo izdevumam skaidroja a/s «Air Baltic Corporation» Korporatīvās komunikācijas vadītāja Alise Briede.

Kā zināms, «airBaltic» no 16. maija sāka iekšzemes lidojumus starp lidostu «Rīga» un Liepāju.

Aviokompānija no Rīgas uz Liepāju lidojumus veic trīs reizes nedēļā ar «Bombardier» Q400 NextGen lidmašīnu. Vienvirziena biļetes cena ir, sākot no 15 eiro, ieskaitot lidostas nodevas un transakcijas maksu.

Satiksmes ministrs Uldis Augulis (ZZS) 22. maijā intervijā LNT raidījumā «900 sekundes» informēja, ka nepilnas nedēļas laikā uz jaunatklātajiem reisiem uz un no Liepājas pārdotas vairāk nekā 1200 biļetes.

Komentāri (116)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu