«airBaltic» uzsāk lidojumus no Rīgas uz Gēteborgu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: airBaltic

Latvijas lidsabiedrība «airBaltic» ceturtdien, 1. jūnijā, atjaunojusi tiešos reisus maršrutā starp Rīgu un Zviedrijas otru lielāko pilsētu Gēteborgu.

Kā informē aviokompānijas pārstāvji, šis maršruts piedāvā ērtas ceļošanas iespējas pasažieriem no Zviedrijas un Baltijas valstīm, kā arī tas papildina jau esošo maršrutu no Rīgas uz Stokholmas Arlandas lidostu.

«airBaltic» maršrutu tīklu pārvaldes vadošais viceprezidents Volfgangs Reiss (Wolfgang Reuss) norāda: «Mēs esam priecīgi uzsākt lidojumus uz vēl vienu skaistu galamērķi – Gēteborgu, kas papildina mūsu ievērojamo vasaras maršrutu karti.»

Uzsākot lidojumus Rīga – Gēteborga maršrutā, «airBaltic» ir pilnībā atklājusi vasaras sezonu. Kā ziņots iepriekš, «airBaltic» šajā sezonā savu maršruta karti papildinājusi ar 12 jauniem galamērķiem – Ženēvu (Šveicē), Aberdīnu (Lielbritānijā), Stavangeru (Norvēģijā), Gēteborgu (Zviedrijā), Tamperi (Somijā), Katāniju (Itālijā), Madridi (Spānijā), Odesu (Ukrainā), Kazaņu (Krievijā) un Liepāju (Latvijā), kā arī ieviesusi divus jaunus maršrutus no Viļņas uz Parīzi (Francijā) un Minheni (Vācijā).

«airBaltic» no Rīgas uz Gēteborgu lidojumus veic sešas reizes nedēļā ar «Bombardier Q400 NextGen» lidmašīnu. Lidojuma ilgums ir viena stunda un 40 minūtes. Vienvirziena biļetes cena ir, sākot no 39 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

«airBaltic» nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. «airBaltic» piedāvā ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam «airBaltic» piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu