Foto: Laima Vaikule ciemojas pie Valsts prezidenta (62)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jūlija beigās Latvijā norisināsies starptautiskais festivāls «Laima Vaikule Jūrmala Rendez-Vous». Lai pārrunātu festivāla norisi, otrdien, 27. jūnijā, Valsts prezidents Raimonds Vējonis neformālā gaisotnē tikās ar festivāla saimnieci Laimu Vaikuli un producenti Elitu Mīlgrāvi.

Valsts prezidents pateicās Laimai Vaikulei personīgi un festivāla organizatoriem kopumā par sniegto lielisko iespēju klausītājiem klātienē baudīt operdīvu Kristīnes Opolais un Hiblas Gerzmavas uzstāšanos. Vienlaikus viņš atzinīgi novērtēja festivāla noslēguma vakara programmu, kurā liela uzmanība būs veltīta leģendāriem un populāriem Gruzijas mūziķiem.

Laima Vaikule uzsvēra, ka šis festivāls ir lieliska iespēja pasauli iepazīstināt ar Latvijas talantiem. Tādēļ katru vakaru festivāla programmā iekļauti arī daudzi Latvijas mākslinieki – DAGAMBA, Intars Busulis, Jānis Stībelis, Aminata, Aija Andrejeva, Samanta Tīna un daudzi citi, kuru uzstāšanos varēs vērot vairāk nekā 100 miljonu skatītāju auditorija visā pasaulē.

Komentāri (62)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu