Foto: Ieskats aktīvā dzīvesveida festivālā «Playground» Ropažos (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars / Apollo

Sporta kompleksā «333» Ropažu novadā no 7. līdz 9. jūlijam norisinās aktīvā dzīvesveida un mūzikas festivāls «Playground».

Festivāls «Playground» ir pasākums, kur var īstenot savus nerealizētos vasaras sapņus – vienuviet pamēģināt longbordu, SUP, veikbordu, kartingu vai vēl kādu no 28 sporta aktivitātēm.

Ikvienam apmeklētājam – vecam vai jaunam – ir iespēja izmantot profesionāļu padomus un spert pirmos soļus kādā sporta veidā. Tie, kuri jūtas īpaši droši, var ņemt dalību iesācēju sacensībās. Savukārt semināru teltī var satikt un paklausīties Latvijas sportistu iedvesmojušus stāstus, kuri savu mīlestību pret sportu ir pārvērtuši par dzīvesveidu.

Notiek arī iespaidīgi sporta šovi - veikborda Baltijas kauss, MTB kalnu velosipēdu freestyle šovs ar pasaules augstākā līmeņa braucējiem, snovborda šovs, ūdens motociklu paraugdemonstrējumi un vēl daudz kas cits.

Uz divām skatuvēm trīs dienās kāps pašmāju un ārzemju grupas un dīdžeji, lai priecētu jebkuru muzikālo gaumi. Uz festivāla galvenās «MTV UP» skatuves uzstāsies Arstarulsmirus, «Astro’n’out», «Triānas parks», «Noep» un daudzi citi spilgti mākslinieki no Latvijas un ārpus tās.

Savukārt Meža skatuve muzikālo baudījumu sniedz tiem apmeklētājiem, kurus vairāk vilina akustiskās mūzikas skanējums.

Festivāla rīkotāji parūpējušies arī par festivāla jaunajiem apmeklētājiem – pieejamas ne tikai skeitborda, skrituļslidu un BMX skoliņas jaunajiem censoņiem, bet arī īpaši izveidots aktīvā un radošā «Selga bērnu zona», kurā bērni ar vecākiem var spēlēt aktīvas spēles, darināt festivāla rotas darbnīcās un našķoties ar laimētajiem «Selga» cepumiem.

Savukārt pašiem jaunākajiem ir «Baby Bella Happy» māmiņu apmetne, kurā māmiņas mierīgā gaisotnē var gan pabarot, gan pārtīt mazuļus.

festivāla mājaslapā

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu