Krištianu Ronaldu: Es palieku Madrides «Real» komandā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Portugāles futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu kliedējis visas baumas par savu karjeru, intervijā Spānijas laikrakstam «Marca» apstiprinot, ka paliks titulētajā Madrides «Real» komandā.

«Izcīnīt nozīmīgas trofejas ar savu klubu pagājušajā gadā kļuva par lielu notikumu, tāpat iegūt individuālas balvas. Būtu lieliski to atkal atkārtot,» avīzē «Marca» citēts Ronaldu. «Gadu no gada esmu smagi strādājis, jo futbols ir mana dzīve, mana kaislība.»

Pēc nodokļu skandāla par Ronaldu klīda dažādas versijas par viņa tālāko karjeru. Izskanēja ziņas, ka viņš varētu pārcelties atpakaļ uz Mančestras «United» vai pievienoties Francijas komandai Parīzes «Saint-Germain». 

32 gadus vecais uzbrucējs savu nākotni saista ar «Real» komandu un negrasās to pamest.

Ronaldu «Real» komandu pārstāv kopš 2009. gada, kad tai pievienojās no Mančestras «United». Kopā ar Madrides komandu viņš trīsreiz kļuvis par Čempionu līgas uzvarētāju, kā arī divreiz triumfējis «La Liga» čempionātā. 

Ronaldu ir viens no pasaulē bagātākajiem sportistiem. Pērn viņš nopelnījis 83 miljonus eiro.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu