Jelgavā meklē nelieti, kurš no mājas logiem šauj kaijas (148)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Jelgavnieks Viktors sociālajā tīklā «Facebook» publiskojis aicinājumu atsaukties cilvēkus, kuriem ir kāda informācija par personu, kas no mājas logiem Pasta ielā šauj kaijas.

«Mana mājā vai blakus mājā augšējos stāvos uzradies «atkritums» ar pneimatisko šaujamo. 26.jūnijā, laikā no plkst. 14:00 līdz 16:00, viņš nogalinājis kaijas bērnu uz pretēja veikala jumta. Ko sašaus rīt vai parīt, Dievs vien zina,» pirms kāda laika rakstīja Viktors.

Kaijas mazuļa līķītis divas diennaktis nogulēja uz mājas jumta Pasta ielā 51/6.

Ar to kaiju slepkavošana nav izbeigusies un, pēc kārtējās piefiksētās šaušanas pilsētas centrā Viktors publiskojis paziņojumu, ka «pirmdien, 24. jūlijā, 20:00 no ēkas logiem Pasta ielā 55 (53 vai 57) kāds uz veikala «Drogas», Pasta 51/6, jumta nošāvis kaiju. Otru aizšāva, bet tā otra aizlidoja. Izsaucu policiju un uzrakstīju iesniegumu».

26. jūlijā 6:00 kaijas līķītis joprojām ir uz jumta, kaut par to jau 24. jūlija vakarā gan Viktors, gan Valsts policija paziņoja atbildīgajiem dienestiem.

Ar reģionālo mediju starpniecību Viktors aicina atsaukties cilvēkus, kuriem varētu būt kāda informācija par kaiju slepkavu, turklāt pastāv risks, ka šāvējs apdraud ne tikai kaijas, bet arī mājdzīvniekus un pilsētas iedzīvotājus.

Jelgavnieks aicina līdzpilsoņus būt neiecietīgiem pret šaušanu pilsētā, aktīviem un ziņot Valsts policijai, lai sadisti saņem normatīvajos aktos paredzēto sodu un pilsētniekiem būtu droši.

Komentāri (148)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu