Maksims Galkins «šarmē» uz koncertzāles «Dzintari» skatuves Jūrmalā (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/Apollo

2. augustā Jūrmalas koncertzālē «Dzintari» ar vērienīgu solo koncertu uzstājās Krievijas humorists, raidījumu vadītājs, aktieris un dziedātājs Maksims Galkins.

Skatītājus sagaidīja parodijas, sižeti no televīzijas projekta «Точь-в-точь» («Mats matā»), humoristiski skeči un dziesmas. Maksims Galkins ir viens no retajiem māksliniekiem, kas katru reizi uzstājās ar atjaunotām koncerta programmām.

Maksims Galkins sasniedza milzīgu popularitāti un skatītāju atzinību rekordīsā laikā. Viens no lielākajiem viņa talantiem ir slavenību parodēšana. Aktieris apgalvo, ka viņam ļauts atdarināt jebkuru personāžu no kultūras, politikas vai jebkuras citas publiskās dzīves sfēras.

Kā jau ziņots, Galkins ar sievu Allu Pugačovu un abiem bērniem, dvīņiem Elizabeti un Gariju, Latvijā ieradās jūnija sākumā un kopš tā laika mitinās privātmājā Jūrmalā.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu