«Dzintaru» koncertzāli «satricina» Krievijas grupa «Ļeņingrad» (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Ceturtdien, 3. augustā, «Dzintaru» koncertzālē uzstājās Krievijas grupa «Ļeņingrad». Iepriekš grupa Rīgā viesojusies 2015. un 2016. gadā, kā arī šī gada 20. maijā «Arēna Rīga», kur priecēja skatītājus ar koncertu «20 gadu uz priekiem».

Grupa «Ļeņingrad» dibināta 1997. gada sākumā, četras dienas pirms sava pirmā koncerta. Grupas dibinātājs un līderis ir Sergejs Šnurovs, kurš ir gan grupas izpildīto dziesmu mūzikas, gan tekstu autors. Pastāvēšanas laikā kolektīvs ir paspējis paust savus uzskatus par visiem aktuālajiem un mūžīgajiem jautājumiem, uzbūvējot savas daiļrades Visumu.

Pirms «Ļeņingrad», 2. augustā, koncertzālē ar vērienīgu solo koncertu uzstājās Krievijas humorists, raidījumu vadītājs, aktieris un dziedātājs Maksims Galkins. Savukārt 26. jūlijā «Dzintaros» bija dzirdama viena no Krievijas spožākajām popkultūras zvaigznēm - reperis Timati.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu