No amata būtu jāatbrīvo Trampa vecākais stratēģis Banons, uzskata Skaramuči (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Īsu laiku Baltā nama komunikācijas direktora amatā strādājušais Entonijs Skaramuči pirmdien vakarā intervijā telekanālā CBS atzina - ja tas būtu atkarīgs no viņa, ASV prezidenta Donalda Trampa vecākais stratēģis Stīvs Banons zaudētu posteni administrācijā.

Atbildot uz CBS raidījuma «Late Show» vadītāja Stīvena Kolbēra jautājumu, vai Banons ir cilvēks, kurš šobrīd nopludina Baltā nama informāciju, bijušais Trampa preses dienesta vadītājs atbildēja apstiprinoši.

Viņš arī sacīja, ka atlaistu Banonu no darba, ja tas būtu atkarīgs no viņa.

«Tas nav atkarīgs no manis,» piebilda Skaramuči.

Atbildot uz jautājumu, vai viņš pieņemts Baltā nama administrācijā, lai atbrīvotos no personāla vadītāja Reinsa Prībusa un preses sekretāra Šona Spaisera, Skaramuči vien noteica: «Hmm. Es to tā negribētu teikt.»

Plašu rezonansi jūlija beigās izraisīja Skaramuči intervija žurnālam «New Yorker», kurā viņš, nevairoties no rupjībām, uzbruka Prībusam, kurš tobrīd vēl bija Baltā nama personāla vadītājs, un Trampa vecākajam stratēģim Banonam.

Skaramuči darbu Baltajā namā zaudēja, prezidenta personāla vadītāja amatā stājoties Džonam Kelijam, kurš pirms tam bija iekšzemes drošības ministrs.

Laikraksts «New York Times» pirmdien ziņoja, ka arī ietekmīgais mediju magnāts Rūperts Mērdoks ieteicis Trampam atbrīvoties no Banona.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu