Viena pazīme, kas liecina - tavs partneris varētu būt tev neuzticīgs (64)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Snapwire

Sabiedrībā pastāv uzskats, ka cilvēkiem, kuriem nav ne māsas, ne brāļu, vienmēr vajadzīga pastiprināta uzmanība, viņi ir savtīgi, kā arī izlutināti. Lai arī šīs iezīmes atkarīgas no katra individuāli, jaunā pētījumā atklājies, ka tieši šādi cilvēki izjūt daudz lielāku vēlmi krāpt savu partneri, raksta Lielbritānijas medijs «The Independent».

Pētījumu veicis «Illit Encounters» - iepazīšanās portāls precētiem cilvēkiem, kuri meklē citus cilvēkus, ar kuru krāpt savu partneri.

Izrādās, ka lielākā daļa (34%) šī portāla lietotāju ir vienīgie bērni ģimenē. 28% no vietnes lietotājiem ir vecākie bērni ģimenē, bet 23% - jaunākie bērni ģimenē. Pētījuma ietvaros atklājās, ka visuzticīgākie ir cilvēki, kuri dzimuši kā vidējie bērni ģimenē - tikai 15% no portāla lietotājiem.

Pētījuma autori norāda, ka vienīgie bērni ģimenē izjūt vēlmi krāpt savu partneri tāpēc, ka viņiem vienmēr vajadzīga uzmanība no citiem cilvēkiem.

«Ir labi zināms, ka vienīgie bērni ģimenē bērnībā var izjust ievērojamu vientulību, un šī sajūta var atgriezties pie viņiem arī nākotnē,» situāciju komentē vietnes pārstāvis, norādot, ka it īpaši situācijas, kad kāda cilvēka partneris strādā ilgas stundas vai bieži dodas komandējumos, brīvais laiks, lai satiktos ar citiem cilvēkiem, šķiet kā ideāls atrisinājums vientulībai.

Šis pētījums nav vienīgais, kas norāda, ka vienīgie bērni ģimenē izjūt lielāku vēlmi būt neuzticīgiem pret savu partneri. 2015. gadā pētījumā, kurā piedalījās 43 tūkstoši cilvēku, tika secināts tieši tas pats.

Komentāri (64)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu