«Viņas melo labāk» zvaigzne Florence pievienojusies Dailes teātrim (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/ieva_florence/

Attiecību seriāla «Viņas melo labāk» zvaigzne Ieva Florence no šīs sezonas ir iekļauta arī Dailes teātra štata aktieru sarakstā.

Florence žurnālam «Vakara Ziņas» pastāstīja, ka tagad viņai ir lielāka atbildība un pārliecība par savu profesiju. «Augstskolā, ja kas bija nepieciešams, varēju iemācīties, bet teātrī ir tikai darbs, darbs un pieredze, ne vairs teorija. Tādēļ man viss vēl priekšā. Esmu ļoti satraukusies par jauno sezonu.

Galvenais, lai man patīk darbs, ko es daru. Gribas to silto sajūtu, lai varu izbaudīt to, ko daru uz skatuves. Nedomāju, ka katram pirmais gads pēc akadēmijas beigšanas ir viegls. Katram jaunajam aktierim varētu būt savas grūtības. Tādēļ ceru, ka man veiksmīgi viss padosies un es sapratīšu, kā pareizāk strādāt,» izdevumam komentē jaunā teātra darbiniece.

Spriežot pēc aktrises sociālajos tīklos publiskotajām fotogrāfijām, viņai patīk sportot, lutināt sevi ar gardumiem un skaistām lietām, kā arī doties peldēties visos gadalaikos – reizēm pat kailai.

Kā zināms, Dailes teātris skolas sākumu 1. septembrī atzīmēs ar izrādēm «Toma Sojera piedzīvojumi» un «Jērādiņa». Savukārt šīs sezonas pirmais jauniestudējums 20. septembrī būs Bulgārijas viesrežisora Aleksandra Morfova traģikomēdija «Svinības».

Jaunajā sezonā Dailes teātra aktieru pulkam, neskaitot Florenci, pievienojušies arī Anete Krasovska un Niklāvs Kurpnieks.

izsvītrots no štata aktieru saraksta.

 

...svētdiena gāja...

A post shared by Ieva Florence (@ieva_florence) on

 

Zaķišu Pirtiņā! #Murjāņi #gauja #february #winterswim @cilvek_berns

A post shared by Ieva Florence (@ieva_florence) on

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu