Grūtnieces vēderā pamanīts Jēzus Kristus, kurš vēro embriju (146)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Kristieši bieži saka, ka Jēzus Kristus ir visur. To arī apliecina neskaitāmie «teofānijas» gadījumi, kad Jēzus Kristus seja parādījusies gan kečupa vāciņā un koka stumbrā, gan izmazgātā zeķē vai pat piedegušas pannas dibenā. Taču šoreiz Pestītāja seja novērota kādas ASV grūtnieces sonogrāfijas attēlā.

Kā izdevumam «Fox 43» pastāstīja Pensilvānijas štata pāris Alīsija Zīka un Zaks Smits, pētot sonogrāfijas attēlus ar viņu gaidāmo mazuli, viņi ievērojuši, ka attēla stūrī viņu mazuļa embriju vēro kāds pazīstams vīrs...

«Kad ārsti mums iedeva sonogrāfijas izdruku, es uzreiz pamanīju, ka tur ir Jēzus. Es gandrīz apraudājos un zaudēju valodu no brīnumiem,» stāstīja Zīka.

Lai arī pāris apgalvo, ka nav īpaši ticīgi, tomēr pēc īpašās sonogrāfijas viss varot mainīties. Smits uzskata, ka tā ir zīme no augšienes un kalpo par svētību viņiem.

Zīkas pirmie divi bērni piedzima ar fiziskiem defektiem – meitiņai uz vienas rokas ir divi īkšķi, bet puikam ir tā saucamā zaķalūpa, tāpēc Jēzus šoreiz, šķiet, pats personīgi nolēma pieskatīt embrija attīstības procesu.

Komentāri (146)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu