«Twitter» Japānā slēdz lietotāja kontu par nāves draudu izteikšanu kukaiņiem (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: andylangager, CC BY-NC 2.0

Kāda Japānas «Twitter» lietotāja konts ticis «apturēts un iesaldēts» pēc tam, kad viņš pārkāpa mikroblogošanas vietnes noteikumus saistībā ar aizliegumu izteikt nāves draudus, vēsta izdevums «The Telegraf». 

Tiesa, šie nāves draudi tika izteikti kukaiņiem.

«Twitter» lietotājs ar vārdu «DaydreamMatcha» tikai šomēnes kļuva par vietnes lietotāju, kā drīz vien iekūlās nepatikšanās pēc dusmu uzliesmojuma pret kukaiņiem, skatoties televizoru.

«Nelietis! Vai tev patīk mani «kost», kamēr es cenšos atpūsties un skatīties TV? Mirsti! (patiesībā tu jau esi miris),» vēstīja tvīts. Vēstījums tika papildināts ar vainīgo kukaini mirušu uz grīdas.

Neilgi pēc šī ieraksta «DaydreamMatcha» saņēma ziņu no «Twitter», kas pateicās par vietnes izmantošanu un informēja, ka «konts ticis iesaldēts, jo tas saturēja ierakstus ar nāves draudiem».

«Tvīti, kas satur draudus nav atļauti saskaņā ar mikroblogošanas vietnes noteikumiem. Šo kontu nevar aktivizēt no jauna. Paldies par jūsu sapratni,» tas vēstīja.

Sociālais medijs bijis ātrs, lai bloķētu lietotāju, kas, acīmredzot, noticis pateicoties automātiskajai programmai, kas meklē ierakstus pēc noteiktām frāzēm un atslēgas vārdiem.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu