Astrologs Račs par pusmūža krīzi vīriešiem: Kā var apnikt sieviete? (108)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pusmūža krīze ir notikums, kas, kā atzīst cilvēku dzīves ciklu pētnieki, pienākot ikviena vīrieša dzīvē. Tad ierasto dzīves ritmu satricina dramatiski notikumi un arī viņš pats iekšēji sāk svārstīties - vai esošais dzīves modelis ir tas īstais? Tiek pirktas jaudīgas mašīnas, mainīta profesija un pat - mainīta sieva. Kāpēc šāda krīze pienāk? Ko no tās iespējams mācīties? Kā saglabāt ģimeni un - varbūt nemaz nevajag to saglabāt? Un galu galā, vai šādi dzīves posmu pārdzīvo tikai vīrieši?

Sarunu raidījuma «Sieviete. Personīgi» jaunākajā sērijā Daina Jāņkalne meklējusi atbildes uz šiem jautājumiem, kā arī centusies saprast, vai sievietēm šajā dzīves situācijā atvēlēta tikai cietējas loma? Savās pārdomās dalās astrologs Andris Račs, kurš ir pārliecināts, ka dažām paaudzēm pusmūža krīze izpaužas izteiktāk.

«Šķiršanos pusmūža krīzē veicina abi dzimumi vienādi,» uzskata astrologs Račs. «Tā nu gan nav, ka vīrieši skrien pie tām jaunajām, bet sievietes ir svētas. Sievietēm šis motīvs ir tāds, pret kuru vairums sabiedrība teiktu: «Jā, es saprotu. Priekš kam? Cik ilgi tu ar viņu mocīsies?»»

Bet, ja vīrieši saka, ka man viņa ir apnikusi un krīt uz nerviem, tad tas nav pareizi, uzskata astrologs. Kā vīrietim var apnikt sieviete?

«Sievietes man ir tiešā tekstā teikušas, ka man viņš ir apnicis. Bet zem tā ir vesela pakete - viņš ir slikts, nespējīgs, impotents. Man viņš ir apnicis.»

Komentāri (108)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu