61 gadu precējies pāris devies mūžībā ar 24 stundu starpību (28)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: danna § curious tangles, CC BY-NC-ND 2.0

Dorisa un Vilfs Kelijs bija precējušies 61 gadu. Pateicoties slimnīcas darbiniekiem, pārim savas pēdējās dzīves stundas bija iespējams pavadīt viens otram blakus, ziņo Lielbritānijas medijs «Daily Mail».

Dorisa un Vilfa mira ar 24 stundu starpību, bet dzīves pēdējos mirkļus pāris pavadīja viens otram blakus. Slimnīcas darbinieki sastūma kopā viņu gultas, lai abi varētu sadoties rokās.

Pārim bija septiņi bērni, 16 mazbērni un 13 mazmazbērni.

Vilfam vasaras laikā būtiski pasliktinājās veselības stāvoklis, tomēr augusta vidū ārsti viņam ļāva atkal doties mājās. Dorisas veselības stāvoklis pasliktinājās neilgi pēc tam, kad viņa uzzināja par vīra problēmām.

Keliju ģimene no Anglijas bija ļoti aizkustināta, uzzinot, ka medmāsas «Darlington Memorial» slimnīcā parūpējās par to, lai Dorisa un Vilfs pēdējos mirkļus pavadītu kopā.

«Tas ir patiešām lieliski, ka medmāsas ievietoja viņus vienā istabā un pēc tam sastūma abu gultas kopā. Mana mamma devās mūžībā, turot mana tēva roku,» atklāja viens no pāra septiņiem bērniem.

Dorisa un Vilfs savu 61. kāzu jubileju nosvinēja vienu nedēļu pirms notikušā - 25. augustā.

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu