Jautra atrakcija Austrālijā – pelde ar piecus metrus garu krokodilu (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/ Scanpix

Austrālijā Dārvinas pilsētas parkā «Crocosaurus Cove» tūristiem tiek piedāvāta neparasta atrakcija – viesošanās gandrīz piecu metru gara krokodila akvārijā, kuram dots nosaukums «Nāves būris» («The Cage of Death»).

Par 15 minūtēm ar krokodilu Čoperu (Chopper) vienam tūristam jāšķiras no apmēram 113 eiro, taču divatā atrakcija izmaksās aptuveni 174 eiro.

Apmeklētāji krokodila baseinā tiek ievietoti, atrodoties biezā, caurspīdīgā plastmasas cilindrā.

«Es biju nobijusies, bet fascinēta. Es visu laiku domāju, ka tikšu apēsta. Tu atrodies tieši blakām viņam un aizmirsti, ka tev apkārt ir būris. Tu esi tik tuvu, ka liekas vari peldēt ar viņu kopā un, jā, tikt apēsts, taču tas nenotiks,» medijos ar savu pieredzi dalījās vācu tūriste Nellija Vintersa.

«Crocosaurus Cove» kopumā mitinās septiņi krokodili, tajā skaitā arī pāris Viljams un Keita, kuriem vārdi doti par godu britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem.

«Nāves būris» parkā pieejams jau no 2011. gada. Kā atrakcija apmeklētājiem tiek piedāvāta arī krokodilu mazuļu paņemšana rokās.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu