Pētnieki: Lai laulības neizjuktu, jāizvēlas neglīti vīrieši (113)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Panthermedia/Scanpix

Floridas universitātes pētnieki noskaidrojuši, ka laulības saites būs ciešākas, ja sieviete izvēlēsies neglītu līgavaini.

Kā vēsta pētījums, kas publicēts zinātniskajā žurnālā «Body Image», viens no iemesliem, kāpēc vīrieša neglītums pozitīvi ietekmē laulības ir tāds, ka neglītākiem vīriešiem ir augstāks libido un, kā zināms, labs sekss ir viens no attiecības stiprinošiem faktoriem.

Šāda zinātnieku secinājuma pamatā ir 113 jaunu ASV pāru, vecuma grupā starp 20 un 30 gadiem, izpēte. Katrs pētījuma dalībnieks sākumā tika nofotografēts, bet pēc tam eksperti izsprieda to fiziskās pievilcības līmeni. Ņemts vērā tika arī fakts, cik bieži pētījuma dalībnieces ievērojušas diētu, lai saglabātu labu fizisko formu.

Zināms, ka neapmierinātība ar savu izskatu bieži rodas dēļ tā, ka sieviete pārdzīvo, ka nav tik glīta kā viņas dzīvesdraugs un rezultātā nokļūst ēšanas traucējumu un depresijas gūstā, kas var novest pie attiecību izjukšanas. Savukārt, ja sievietes partneris ir neglīts, viņa tik ļoti nepārdzīvo par savu fizisko formu un attiecības saglabājas harmoniskas, kā arī sekss ir daudz brīvāks un kaislīgāks.

Komentāri (113)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu