Lauris Reiniks: Krievu valodu saukt par okupantu valodu ir stulbums (328)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/laurisreiniks/

Dziedātājs un TV seja Lauris Reiniks sociālajos tīklos paudis savu nostāju attiecībā uz krievu valodu un tās ietekmi Latvijā, radot asas diskusijas.

rakstīja mūziķis.

Lai arī šim apgalvojumam uzradās oponenti, daudzi atzīst, ka krievu valoda ir ne tikai skaista un bagāta, bet arī palīdz sazināties ar cilvēkiem daudzās pasaules valstīs. Kāds no komentētājiem pat atklāj, ka, viņaprāt, ļoti labs svešvalodu komplekts veidojas, zinot angļu, vācu, franču, spāņu un krievu valodu.

Kā zināms, dziedātājs šogad apceļos Latviju, dodoties rudens koncerttūrē «Es domāšu par tevi». Koncerttūre iesāksies Cēsīs, turpināsies, Jelgavā, Ventspilī, Rēzeknē, Ādažos, Alūksnē, Valmierā, Madonā, Liepājā, Rīgā un noslēgsies Krustpilī.

Reiniks savu talantu un prasmes papildinājis arī filmu un TV aktieru skolās Losandželosā, ASV. Daudzpusīgais mākslinieks un izpildītājs ir izdevis 9 studijas albumus, radījis ierakstus 11 valodās, saņēmis vairāk kā 20 nacionāla mēroga balvas un kļuvis par vienu no retajiem latviešu mūziķiem, kuriem izdevies gūt ievērojamus panākumus arī starptautiskā mērogā, īpaši Baltijas valstīs.

Komentāri (328)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu