Eksperti atklāj svarīgākos fenšui likumus guļamistabā (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Panthermedia/Scanpix

Lai arī guļamistaba ir paredzēta gulēšanai un šajā mājas telpā vajadzētu atrasties tikai gultai un nakts skapīšiem, daudzi cilvēki tomēr izvēlas tajā novietot arī spoguli. Fenšui ekspert savukārt norāda, ka šādā veidā tiek ietekmēta cilvēku miega kvalitāte. Tāpat būtisks ir arī gultas novietojums telpā.

Fenšui konsulante Amanda Gibija Pītersa medijam «MindBodyGreen» atklājusi, ka spogulis pie sienas guļamistabā var nopietni ietekmēt cilvēka miega kvalitāti. Paskaidrojot šo likumu, eksperte atklāj, ka senie ķīnieši uzskatījuši, ka spoguļi traucē miegam, jo šādā veidā pieaug enerģija.

Lai pārliecinātos, vai spogulis guļamistabā patiešām ietekmē miega kvalitāti, Amanda iesaka to uz dažām nedēļām aizklāt.

«Ja tu guli mierīgi, kad spogulis ir aizklāts, apdomā aizstāt to ar kaut ko citu, kas tev patīk lielu gleznu vai sienas dekoru,» iesaka fenšui eksperte. Savukārt, ja no spoguļa guļamistabā nav iespējams atbrīvoties, ieteicams to novietot tā, lai, guļot gultā, tajā nebūtu redzama cilvēka seja.

Vēl kāda eksperte norādījusi, ka pats svarīgākais fenšui likums guļamistabā ir novietot gultu tā, lai abās pusēs līdz sienai būtu vienāds attālums. Šādā veidā tiks simboliski parādīts, ka abi partneri šajā telpā ir vienoti.

Gadījumos, kad guļamistabas telpa ir neliela, eksperte norāda, ka ieteicams gultu pabīdīt kaut nedaudz, lai justu atšķirību un saskaņu.

Fenšui ir ķīniešu mācība ar vairāku tūkstošu gadu senu vēsturi. No šīs mācības iespējams smelties padomus, kā radīt vidi, kurā cilvēks var justies droši un patīkami.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu