Cilvēki rādīja ar pirkstu un smējās: Brīdis, kas mainīja šīs sievietes dzīvi (43)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/jacquelineadan44/

Blogeres Žaklīnas Adanas dzīvē bija brīdis, kad viņa svēra apmēram 220 kilogramus. Savas sociālās vietnes «Instagram» profilā sieviete drosmīgi atzinusies, ka tobrīd jutās nelaimīga un «iesprūdusi». Šobrīd Žaklīna ir mainījusi savu dzīvesveidu, kas palīdzējis mainīties arī viņas izskatam, tomēr joprojām ir cilvēki, kas rāda ar pirkstu un smejas par viņu.

Pirms kāda laika Žaklīna Adana nolēma, ka kaut kas dzīvē ir jāmaina, lai viņa spētu atkal justies laimīga un pārliecināta par sevi. Viņa sāka ēst veselīgi un regulāri nodarbojās ar sportu - rezultātā viņai izdevās zaudēt vairāk nekā 130 kilogramus.

Lai arī sievietei ir izdevies atbrīvoties no ievērojama daudzuma liekā svara, viņas āda uz kājām ir nokarājusies. Baudot atvaļinājumu Meksikā, cilvēki par viņu smējās un rādīja ar pirkstu, tomēr tajā brīdī Žaklīna saprata, ka viņai ir jāizdara izvēle - ļaut, lai cilvēki turpina ņirgāties vai turpināt būt laimīgai.

«Es biju uztraukusies, kad bija jānoģērbjas, un jāiet baseinā vai jāstaigā gar jūru,» Žaklīna vēsta savā «Instagram» profilā. «Es joprojām jutos kā meitene, kas sver 220 kilogramus... Ko es darīju? Es dziļi ieelpoju, pasmaidīju un devos baseinā. Man tas bija liels moments. Es biju mainījusies. Es vairs nebiju tā pati meitene.»

Lai arī joprojām ir brīži, kad Adana jūtas par sevi nepārliecināta, viņa neplāno apstāties.

«Es nepieļaušu, ka citu cilvēku uzskati neļauj man dzīvot savu dzīvi,» viņa raksta. «Viņi mani nepazīst. Viņi nezina, kā esmu strādājusi, lai zaudētu 130 kilogramus. Viņiem nav nekādu tiesību sēdēt, rādīt uz mani ar pirkstu un smieties par mani. Tieši tāpēc es smaidīju. Nav svarīgi, ko citi par tevi domā. Daudz svarīgāk ir tas, kā tu uz to reaģē. Tas, kā tu jūties pati par sevi.»

 

When we were on vacation in Mexico a few weeks ago, it was the first time I had worn a bathing suit in a long time, and it had been even longer since I wore a bathing suit without a cover up. I was nervous to take my cover up off and to walk into the pool or walk on the beach. I still felt like that same 500 pound girl...then it happened. A couple sitting by the pool started laughing and pointing at me and making fun of me as soon as I took my cover up off. So what did I do? I took a deep breath, smiled and walked into the pool. That was a huge moment for me. I had changed. I was not the same girl anymore. Yes I still have a lot of loose skin, I may still feel insecure at times, and yes I may still get made fun of. To be honest, yes it bothered me. But I was not going to let people like that affect me anymore! I am not going to let what other people think of me stop me from living my life. They do not know me. They do not know how I have worked my ass off to lose 350 pounds. They do not know how I am recovering from major surgeries. They have no right to sit and point and laugh at me. That's why I smiled. It does not matter what others say or if they try to doubt you or try to bring you down. What matters is how you react to it. How you feel about yourself. Loving yourself just the way you are is hard. Others might not like that. That's ok. I hope you love yourself. Love your body. I hope you keep doing you and just keep smiling! . . . . . #jacquelineadan #jacquelinesjourney #effyourbeautystandards #selfloveclub #selflove #lovemybody #lovemyshape #loveyourself #teamself #extremeweightloss #weightloss #weightlossjourney #weightlosstransformation #weightlossmotivation #beforeandafter #beforeandafterweightloss #wlstories #onaquest #bodybuildingcom #bodypositive #bodyconfidence #bodyposi #transformationfitnation #motivationmonday #mondaymotivation #fitfam #fitspo #bodytransformation #igtransformations #transformationjourney

A post shared by Jacqueline⬇️300lbDiet&Exercise (@jacquelineadan44) on

Komentāri (43)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu