Džeimss: Jūtu, ka augstā līmenī varu spēlēt vēl vairākus gadus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Phil Long/AP

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) lielākā zvaigzne Lebrons Džeimss neuzskata, ka viņa labākie gadi ir jau pagājuši. Basketbolists ir pārliecināts, ka augstā līmenī var spēlēt vēl vairākus gadus, vēsta ESPN. 

33 gadus vecais basketbolists aizvadīs savu 16. sezonu līgā, taču pēdējos gados Džeimss demonstrē arvien labāku un labāku sniegumu. 

"Nejūtos tā, it kā šis būtu viens no maniem pēdējiem "ziedu" gadiem. Vecums ir tikai skaitlis. Man patīk izaicinājumi, tādēļ esmu gatavs visiem pierādīt pretējo," sacīja Džeimss.

ESPN žurnālists Kriss Brusārds izteicies, ka paredz Džeimsam top 5 spēlētāja statusu vēl trīs gadus. 

"Viņš par savu ķermeni rūpējas kā neviens. Uzskatu, ka trīs no četriem "Lakers" līguma gadiem viņš būs top 5 spēlētājs NBA," izteicās Brusārds. 

Runājot par jauno "Lakers" komandu, tad Džeimss atzina, ka komanda ir spējīga izrādīt nopietnu pretestību citām Rietumu konferences komandām. 

"Fakts, ka mēs netiekam uzskatīti par favorītiem mums var nākt par labu. Ticu "Lakers" organizācijai un spēlētājiem," atzina Džeimss. 

Džeimss aizvadītājā sezonā regulārajā čempionātā 82 spēlēs vidēji guva 27,2 punktus, izcīnīja 6,3 atlēkušās bumbas un veica 6 rezultatīvas piespēles. Savukārt izslēgšanas turnīrā, kuras finālsērijā «Cavaliers» piekāpās Goldensteitas «Warriors», Džeimss 22 mačos caurmērā iemeta 34 punktus, izcīnīja 9,1 bumbu zem groziem un veica 9 rezultatīvas piespēles.

Pašlaik 33 gadus vecais Džeimss iepriekšējās četras sezonas pavadīja «Cavaliers» komandā, aizpērn izcīnot čempiontitulu. Klīvlendā viņš spēlēja arī no 2003. līdz 2010.gadam, bet pēc tam trīs sezonas pārstāvēja Maiami «Heat», ar kuru izcīnīja divus NBA čempiontitulus.

Džeimss četras reizes atzīts par NBA sezonas vērtīgāko spēlētāju un 14 reizes piedalījās NBA Visu zvaigžņu spēlē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu