Britu aktrise gozējas uz sarkanā paklāja Losandželosā un Londonā "Lazy Francis" kleitās

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ātri vien Latviju aplidoja ziņa, ka filmas "Kristofers Robins" pirmizrādi , kas notika Losandželosā un Londonā, aktrise Bronte Kārmaikla apmeklēja Latvijas bērnu apģērbu zīmola "Lazy Francis" kleitās.  Zīmola īpašniecei un dibinātājai Olgai Krūzei tas ir izcils panākums!

Kino kompānijas Walt Disney Pictures ilgi gaidītās filmas «Kristofers Robins» pirmizrādēm, kuras norisinājās Losandželosā un Londonā, Latvijas bērnu apģērbu zīmols Lazy Francis radīja divas unikālas kleitas. Pazīstamā Latvijas zīmola kleitās pirmizrādi apmeklēja Kristofera Robina meitas lomas tēlotāja, jaunā aktrise – Bronte Kārmaikla (Bronte Carmichael). Pirmizrāde Losandželosā norisinājās 30. jūlijā, Londonā – 5. augustā.

Jaunās aktrises kleitas tika radītas ļoti īsā laikā – to izveide prasīja nedēļu. «Pie mums vērsās aktrises māte ar lūgumu radīt divas unikālas kleitas viņas meitai. Ņemot vēra, ka kleitas šuvām pēc individuālas piegrieztnes, laika mums bija katastrofāli maz. Turklāt uzdevumu vēl grūtāku darīja tas, ka kleitām vajadzēja būt šūtām precīzi uz auguma, tāpēc nevarējām kļūdīties pat par centimetru, kas ir ārkārtīgi sarežģīti, kad mērus ņem sazinoties Skype», - stāsta zīmola Lazy Francis dibinātāja un īpašniece Olga Krūze.

Galvenais kleitu radīšanas iedvesmas avots bija pati filma – visiem pazīstamais lācēns Vinnijs Pūks, kas raisa asociācijas ar medu, noapaļotām formām, un Kristofers Robins, kurš ir slavens ar savu klasisko angļu svīteri. «Sarkanā un zelta krāsa – ir ļoti eleganti, dzīvi apliecinoši toņi, tāpēc mums nebija ne mazāko šaubu, ka tieši tie jāizvēlas veidojot tērpus Brontei», - komentē O. Krūze.

Abas kleitas tika radītas no dabīgā zīda un apakšsvārki katrai pašūti no veseliem 8 metriem tilla! Jaunās aktrises māte atklāja, ka meita bija absolūta sajūsmā par kleitām: «Tas bija viņas labākais vakars – viņa patiesi staroja savā tērpā, un visi bija lielā sajūsmā par skaisto kleitu. Tās tonis bija tik piesātināts!».

«Sarkanās kleitas apkakli apdarinājām ar rišām, kas bieži multfilmās apņem medus podiņus. Vienmēr ir ļoti patīkami strādāt pie unikālām idejām absolūti īpašām kleitām. Šī nav pirmā reize, kad mēs strādājam pie kleitām, kas paredzētas iznācienam uz sarkanā paklāja: piemēram, 2016. gadā Lazy Francis radītajā kleitā populārā amerikāņu aktrise Kailija Rodžersa (Kylie Rogers), kura jau tagad filmējas savā nākamajā filmā, apmeklēja Ņujorkas pirmizrādi filmai «Skaistums tev līdzās» ar Vilu Smitu galvenajā lomā. Šogad viena no galvenās lomas spēlētājām slavenajā Stīvena Spīlberga filmā «Lielais draudzīgais milzis» Rūbija Bārnhila (Ruby Barnhill) arī pirmizrādi apmeklēja mūsu zīmola kleitā. Un tās nebūt nav vienīgās reizes, kad jaunie aktieri, kuri piedalās kulta filmās, izvēlas Lazy Francis».

Lazy Francis dizainere un dibinātāja Olga Krūze piedalījās filmas «Kristofers Robins» pirmizrādē Londonā, kuras laikā Bronte Kārmaikla uz sarkanā paklāja iznāca Latvijas zīmola kleitā. Ceremonijā piedalījās arī vairākas citas slavenības, piemēram, Jūens Makgregors, Heilija Etvela, Kriss O’ Dauds, Tobijs Džonss, Džims Kamings, Pīters Kapaldi, Marks Gatiss, Breds Gerets, Sofija Okonedo, Eidrians Skārboro un daudzi citi.

Apskati galeriju!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu