Piektdienas horoskops: 10. augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Horoskops piektdienai, 10. augustam.

AUNS Iespējami negaidīti izdevumi ģimenes vajadzībām. Atvasītes var uzstādīt dīvainas prasības, kuras tev var likties pat nedaudz smieklīgas. Esi savaldīgs, centies radušās neskaidrības risināt mierīgā ceļā.

VĒRSIS Esi apdomīgāks, uzņemoties jaunas saistības, pienākumus. Šobrīd pastāv iespēja pārvērtēt savus spēkus, līdz ar ko iedzīvoties saspringtā situācijā. Labāk pabeidz iesāktās lietas un dodies atpūsties.

DVĪŅI Šis ir mirklis, kad var uzlaboties sapratne ar otro pusīti. Turpretim brīvajiem zīmes pārstāvjiem liktenis var piespēlēt jaunas iepazīšanās iespējas. Darba lietās galvenais visu darīt secīgi un ar apdomu.

VĒZIS Daudz labāk jutīsies, strādājot vienatnē. Diena vairāk piemērota radoša rakstura aktivitātēm. Iedvesmu darbam smelsies no ģimenes, saskanīgās saiknes ar atvasītēm. Vakarā labprāt dosies ballēties.

LAUVA Esi punktuālāks atskaitēs, kārtojot juridiskus jautājumus. Zvaigznes silti iesaka ieklausīties pieredzējušāku kolēģu ieteikumos un mazāk diskutēt par lietām, kuras īsti nepārzini.

JAUNAVA Tava oma šodien var nebūt tā labākā, līdz ar ko attiecības ar līdzgaitniekiem var kļūt saspringtākas. Šodien nevajadzētu ieplānot svarīgas pārrunas, jaunu projektu sākšanu.

SVARI Pratīsi sabalansēt savas un apkārtējo vēlmes, tādēļ tiksi cienīts no kolēģu un priekšniecības puses. Piemērots brīdis, lai risinātu gan lietišķus, gan privātus jautājumus. Vakarā tieksies pēc miera un klusuma.

SKORPIONS Pieaugs mērķtiecība un saskarsmes dotības. Iespējams, izvirzīsi tālejošu un patiesi ambiciozu plānu, kā uzlabot savus ienākumus. Jūtamu atbalstu tavos aizsākumos sniegs otrā pusīte.

STRĒLNIEKS Koncentrējies kam vienam, nemēģini paveikt vairākus darbus vienlaicīgi, no tā nekas labs nesanāks. Attiecībās ar kolēģiem esi nedaudz diplomātiskāks, atturies no pārlieka tiešuma.

MEŽĀZIS Tavi nervi šodien var būt kā uzvilkta stīga, tāpēc centies maksimāli izvairīties no stresa situācijām, neuztraukties par maznozīmīgiem sīkumiem. Mīļotais cilvēks zinās, kā tevi nomierināt.

ŪDENSVĪRS Ja būsi gana pacietīgs, neskriesi notikumiem pa priekšu, nenoliedzami gūsi cerēto. Diena zīmīga Ūdensvīriem, kuri saistīti ar mūziku, režiju un labdarību. Attiecībās ar mīļoto būsi kaislīgs.

ZIVIS Nebaidies no pārmaiņām, tieši pretēji, ļauj, lai tavā dzīve ienāk pēc iespējas vairāk novitāšu. Iespējams, ir pienācis laiks apgūt jaunas iemaņas, dodoties kādā pieredzes apmaiņas braucienā, komandējumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu