Lindas Leen un citu slavenību stils kokteiļbāra atklāšanā

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar Lindas Leen uzstāšanos jaunatvērtajā, uz tirdzniecības centra "Galleria Riga" jumta izvietotajā un šobrīd stilīgākajā kokteiļbārā "Herbārijs" vienkopus tika aicināti Latvijas vadošie un atzītākie arhitekti, interjera dizaineri un nekustamo īpašumu attīstītāji, lai prezentētu jaunāko vannas istabas premium kolekciju “Antheus”, kura apvieno pagājušā gadsimta elegances un aktuālākās mūsdienu tendences un prasības.

Pasākumā viesojās vairāk nekā 100 viesu, to starpā gan bāra "Herbārija" dizaina autore Evija Ķirsone-Slavinska, gan arhitekte Gunta Grikmane, dizaina studijas INTRANTE radītāja un vadītāja Lolita Freidmane, interjera dizaineres Anita Grase  un Barbara Freiberga, kā arī mākslas cienītājs un žurnāla “SIN” redaktors Dāvis Dāvids Sakne un citi industrijas pārstāvji. Par vakara gaitu un noskaņu rūpējās zināmais TV šovu vadītājs Aivis Ceriņš, savukārt kā pasākuma notikums izvērtās mākslinieces Lindas Leen uzstāšanās.

Aplūko viesu un mākslinieku tērpus galerijā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu