Ķeguma novadā izglābts mežā apmaldījies cilvēks

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Trešdien Ķeguma novada Tomes pagastā izglābts mežā apmaldījies cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Izsaukumu glābēji saņēma plkst.13. Izmantojot automašīnas skaņas un gaismas signālus, cilvēkam tika norādīts pareizais virziens izejai no meža.

Palīdzot bezpalīdzīgā stāvoklī nonākušiem dzīvniekiem, glābēji Pils ielā Ķegumā izcēla bedrē iekritušu suni, Senlejas ielā Daugavpilī notvēra dzīvojamās mājas pagalmā iemaldījušos čūsku, bet Kandavas ielā Rīgā un Nākotnes ielā Saldū atbrīvoja automašīnu motora pārsegos ielīdušus kaķus.

Tikmēr Čiekuru ielā Daugavpilī glābēji atbrīvoja makšķeres tīklā sapinušos putnu, Talsu šosejā Jūrmalā izcēla bedrē iekritušu kaķi, bet Ata Kronvalda ielā Cēsīs izcēla mājas pagrabā iekritušu suni.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma kopumā 37 izsaukumus - septiņus uz ugunsgrēku dzēšanu un 22 uz glābšanas darbiem, bet astoņi no izsaukumiem bija maldinājumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu