Stringbiksītes ir bīstamas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Galvenais, lai būtu pareizs izmērs! Vācu ginekologi uzskata, ka stringbiksīšu dēļ daiļās dāmas tiek pie dažādiem iekaisumiem un citām ķibelēm, savukārt britu kolēģi apgalvo, ka svarīgi tikai, lai izmērs būtu īstais, tad nekas nekur nerīvēs.

Doktors Tomass Gents no Vācijas paziņojis, ka sieviešu biksītes — stringi — var radīt valkātājām ne mazumu problēmu gan ādas slimību, gan da­žādu infekciju veidā. Viņš uzskata, ka starpenes un tūpļa apvidus iekaisumi sievietēm lielākoties veidojas tieši šo apģērba gabalu valkāšanas dēļ.

Savukārt britu ginekologs Nika Panejs savam kolēģim nepiekrīt. «Protams, ja cilvēks nēsā veļu, kas ir divas reizes mazāka, nekā vajadzētu, tas radīs diskomfortu,» saka Panejs. «Bet, ja ar izmēriem viss ir kārtībā, tad nebūs nekādu problēmu neatkarīgi no tā, vai tās ir parastas kokvilnas apakšbiksītes vai zīda stringi.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu