Diennakts laikā uz Latvijas ceļiem pieķerti 24 dzērājšoferi (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Alkometrs. Ilustratīvs foto.
Alkometrs. Ilustratīvs foto. Foto: Edijs Pālens/LETA

Septembra pirmajā dienā uz Latvijas ceļiem aizturēti 24 pie stūres alkohola reibumā sēdušies autovadītāji, kas ir trīs reizes vairāk nekā diennakti iepriekš, vēsta Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Rīgas reģionā sestdien pieķerti desmit dzērājšoferi, Latgalē - seši, Kurzemē un Zemgalē - pa četriem, bet Vidzemē policisti nav apstādinājuši nevienu alkohola reibumā esošu autovadītāju.

Vakar uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši arī 191 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu - pa 47 - noformēts Rīgas reģionā un Zemgalē.

Aizvadītajā diennaktī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 471 protokolu, liecina VP apkopotā informācija.

Diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēti 68 satiksmes negadījumi, 14 avārijās cietuši kopskaitā 18 cilvēki, bet bojāgājušo nav.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu