Angļu pussargs Hendersons pagarina līgumu ar "Liverpool" vienību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dōrdans Hendersons
Dōrdans Hendersons Foto: Reuters/LETA

Angļu pussargs Džordans Hendersons pagarinājis līgumu ar šī valsts vienu no spēcīgākajām futbola komandām "Liverpool", kurā futbolists ir kapteinis.

Līgums ar 28 gadus veco pussargu pagarināts uz septiņām sezonām.

Hendersons Liverpūles vienību pārstāv jau kopš 2011.gada, lielāko karjeras daļu pavadot tieši šajā vienībā. Kopumā "Liverpool" rindās viņš ir aizvadījis 284 mačus un guvis 24 vārtus.

Pēc leģendārā Liverpūles kluba spēlētāja Stīvena Džerārda aiziešanas no kluba 2015.gadā par vienības kapteini ir kļuvis Hendersons.

"Nešķiet, ka būtu pagājis ilgs laiks, kopš noslēdzu pirmo līgumu ar komandu, taču patiesībā šajā posmā ir notikušas ļoti daudz lietas," kluba mājaslapā citēts Hendersons. "Pasaulē nav nevienas citas vietas, kur es labprātāk spēlētu futbolu."

Pagājušajā sezonā viņš palīdzēja "Liverpool" sasniegt UEFA Čempionu līgas finālu, kur gan nācās atzīt spāņu granda Madrides "Real" pārākumu. Savukārt Anglijas premjerlīgā Liverpūles klubs finišēja ceturtajā pozīcijā.

Hendersons ir arī Anglijas izlases dalībnieks, nospēlējot 44 spēles valstsvienībā un pārstāvot to arī aizvadītajā Pasaules kausa izcīņā, kad Anglija izcīnīja ceturto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu