Sestdienas horoskops: 15. septembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News Agency/Scanpix

Horoskops sestdienai, 15. septembrim.

AUNS Ja kaut kas nebūs paveikts vakardienas gaitā, tad brīvdiena šodien būs nosacīta. Nāksies vien atlocīt piedurknes un pildīt uzdoto. Pēcpusdienā vari nonākt ļoti komiskā, taču aizraujošā situācijā.

VĒRSIS Tev padomā būs spontānas izklaides ieceres, kurās labprāt iesaistīsi gan ģimenes locekļus, gan tuvākos draugus. Šodien vajadzētu atturēties no lielveikalu apmeklējuma, jo tu vari kļūt izšķērdīgs.

DVĪŅI Šarms un asprātīgums piesaistīs apkārtējo skatienus, padarīs tevi par sava veida slavenību tuvākajās aprindās. Droši vari apmeklēt visu veidu saviesīgos pasākumus, iesaistīties radošu projektu īstenošanā.

VĒZIS Daudz domāsi par nākotni, vēlēsies uzlabot materiālo situāciju, kā arī padarīt mājokli omulīgāku, acij tīkamāku. Otrā pusīte var sniegt vērtīgus padomus, iedvesmot cerētā īstenošanai.

LAUVA No rīta būsi saīdzis, jo mājas dzīvē notiekošais nonāks pretrunā ar cerēto. Tev nāksies krietni vien papūlēties, lai saliktu lietas pa plauktiņiem, gūtu saskaņu attiecībās ar ģimenes locekļiem.

JAUNAVA Tevi nodarbinās saimnieciskās lietas. Ja mājinieki slinkos, darīs ko nepraktisku, tā vien vēlēsies izteikt pārmetumus, taču nepārcenties, ļauj, lai katrs pats nosaka savu brīvdienu plānu.

SVARI Labprāt pavadīsi laiku vientulībā, pārdomāsi dzīvi, apcerēsi nākotnes ieceres. Attiecībās ar mīļoto spēsi saprasties no pusvārda. Dienas izskaņā, visticamāk, kopīgi dosieties uz kādu saviesīgu pasākumu.

SKORPIONS Kaislības tā vien virmos ap sadzīviskām lietām, mīlas fronti. Kādam Skorpiona zīmes pārstāvim liktenis var sagādāt patiesu uzticības pārbaudījumu, radot iespēju sākt kaislīgu dēku.

STRĒLNIEKS Enerģiskums un ticība saviem spēkiem palīdzēs īstenot vai katru ieceri, kura ienāks prātā. Zvaigznes iesaka pavadīt vairāk laika kopā ar tuviniekiem, jo īpaši ar atvasītēm.

MEŽĀZIS Nevajadzētu cilāt darba jautājumus, šobrīd labāk velti laiku sev un ģimenei. Varbūt ir vērts pievērsties sportiskām aktivitātēm, izkustēties svaigā gaisā, pēc tam apmeklējot pirts procedūras.

ŪDENSVĪRS Savā izklaides programmā vēlēsies redzēt ko jaunu, nebijušu. Pilnīgi iespējams, ka parakstīsies uz ļoti dullu pasākumu, kā lēciens ar izpletni. Galvenais nezaudē saikni ar veselā saprāta balsi!

ZIVIS Vēlēsies sev apkārt redzēt vairāk skaistu, dārgu lietu, taču šīs iegribas var radīt robu ģimenes budžetā, tāpēc esi apdomīgs, ja dodies uz veikalu. Centies vairāk uzmanības koncentrēt uz garīgām vērtībām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu