Ivans Krasko atradis vēl jaunāku mīļāko, kura dzen esošo sievu ārā no mājas (3)

Skandāls
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Krievijas aktiera Ivana Krasko jauniņā sieva Natālija Ševela (28) kļuva par sarunu šova “Patiesība” galveno varoni, atklājot, ka Krasko ir mīļākā, kura viņu dzen ārā no mājas.

Krasko (87) trīs gadus pavadīja laulībā ar Ševelu, tomēr nesen pāris paziņoja par šķiršanos, jo viņa no vīrieša nevēlas bērnus, kā arī nepiekrīt intīmām attiecībām. Ševela apstiprināja, ka laulība “neatbilda viņas cerībām”, jo bija nogurusi no pastāvīgās sabiedrības kritikas. Kā tagad atklājās, Krasko jau vairākus mēnešus tiekas ar 27 gadus vecu masieri vārdā Jūlija Kičemasova, kura arī parādījās šovā un paziņoja, ka ir gatava piepildīt aktiera sapni – dzemdēt viņam bērnu.

Tāpat Jūlija atklāja, ka ir bijusi ne vien aktiera vasarnīcā, bet arī dzīvoklī. Šobrīd sieviete jau piemēra kāzu kleitu, ir gatava precēties un pārvākties pie aktiera, kur Krasko joprojām dzīvo ar Ševelu.

“Ivans jau sen grib tev lūgt aiziet. Pavisam drīz es pārvākšos pie viņa ar savām mantām, esmu jau tās savākusi,” bilda masiere.

Ševela gan paziņoja, ka negrasās pamest dzīvokli, jo viņai šobrīd neesot, kur doties.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu