Sporta stadionā Ogrē aiztur garnadzi, kurš no skolēnu somām zadzis mobilos telefonus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Valsts policija

No 7. līdz 12. septembrim Valsts policijā vērsās vairākas cietušās personas, ziņojot par Ogres sporta stadionā nozagtiem mobilajiem telefoniem. Kopumā policija ieguva informāciju par piecu mobilo telefonu zādzībām no bērnu mugursomām, kas bija atstātas nepieskatītas, kamēr viņi bija stadionā sportojuši. Turklāt zādzības nebija izdarītas vienā dienā.

Valsts policijas Ogres iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas policisti uzsāka notikušā izmeklēšanu un ieguva videonovērošanas kameru ierakstus, kuros redzams jaunietis, kurš no somām nozadzis mobilos telefonus.

Ņemot vērā, ka ierakstos redzamais 1998. gadā dzimušais jaunietis jau iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā par zādzībām, likumsargi viņu atpazina un, noskaidrojot viņa atrašanās vietu, 14. septembrī aizturēja.

Šobrīd saistībā ar notikušo uzsākti pieci kriminālprocesi par zādzībām.

Šobrīd policisti ir atguvuši dažus no nozagtajiem mobilajiem telefoniem, kas bija ieķīlāti lombardā, un šobrīd strādā, lai tiktu atgūti arī pārējie telefoni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu