Vardarbība, prostitūcija un krīzes centrs - "ērkšķu" šova Anetes skarbais dzīvesstāsts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Turpinām iepazīstināt lasītājus ar skandalozā projekta "Caur ērkšķiem uz.." otrās sezonas dalībniecēm. Lūk, trauslā trīs bērnu māmiņa Anete, kura sapņo par pastāvīgu dzīvesvietu un vēlas tikt pāri pagātnes šausmām!

Anete augusi audžuģimenē, taču liktenis meitenei sarūpējis īpaši smagu pārbaudījumu, kas atstājis neizdzēšamu rētu viņas sirdī, – meitenes acu priekšā noslīka audžumamma.

18 gadu vecumā Anete iepazinās ar puisi, kurā iemīlējās, abi apprecējās un aizbrauca uz ārzemēm, tur viņai piedzima trīs bērni. Taču ar mīļoto ilgi kopā nebija - puisis iepazinās ar citu sievieti un Aneti pameta.

Anete atgriezās Latvijā, kur satika citu vīrieti, kurš bija valdonīgs, palaida rokas un piespieda viņu strādāt par prostitūtu. Jaunā sieviete iesniedza sūdzību policijā, taču puisis aizmuka uz ārzemēm, bet sieviete ar bērniem nonāca krīzes centrā.

Par visu vairāk Anete sapņo pabeigt skolu, nodrošināt bērniem mājvietu un apgūt kādu radošu profesiju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu