Liepājā kāds vēlētājs gribējis nobalsot par Vidzemes apgabala kandidātiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šorīt 13.Saeimas vēlēšanās kāds vēlētājs Liepājā gribējis nobalsot par Vidzemes vēlēšanu apgabala kandidātiem, aģentūru LETA informēja Liepājas vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Simona Petrovica.

Vēlētāju aktivitāte vēlēšanu iecirkņos Liepājā ir dažāda, taču "nevienā no iecirkņiem nav tukšums". Vēlēšanu komisijas vadītāja priecājas, ka šodien ir labi laikapstākļi, un arī vēlētāju noskaņojums ir "rudenīgi saulains".

Pašlaik lieli starpgadījumi iecirkņos nav fiksēti, taču kāds no vēlētājiem Liepājā vēlējies nobalsot par politiskā spēka Vidzemes vēlēšanu apgabala kandidātiem, tāpat pilsētas vēlēšanu komisija saņēmusi zvanu ar jautājumu, kur iespējams nobalsot Olaines novadā.

Par kārtību iecirkņos rūpējas gan Pašvaldības policija, gan Valsts policija, kas ir apsekojusi vietas, kur šodien vēlētājiem iespējams izdarīt savu izvēli.

Liepājas vēlēšanu iecirkņos novērota palēnināta interneta darbība, taču tā neietekmējot iecirkņu darbu. Vienīgais novērotājs, kas šodien bija ieradies Liepājā, ir bijis no Jaunās Konservatīvās partijas, stāstīja Petrovica.

Fotogalerija: Latvijas iedzīvotāji vēlē 13.Saeimu

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu