Pie Ivana kapiem aizturēts vīrietis narkotiku reibumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

8. oktobrī neilgi pirms pulksten 13.00 Rīgas pašvaldības policijas Latgales pārvaldes darbinieki, patrulējot Ivana kapu apkaimē, pamanīja kādu acīmredzami apreibušu vīrieti, kurš bija atspiedies pret žogu, ziņo Rīgas pašvaldības policija.

Policisti apturēja operatīvo transportlīdzekli un apreibušo vīrieti uzrunāja.

Kungs rokās turēja atvērtu alus pudeli, kuru, ieraugot policistus, nolika uz zemes. Pārrunu laikā par aizliegumu publiskā vietā lietot alkoholu, likumsargi ievēroja, ka vīrietis sāk ļimt. Tāpat viņa acu zīlītes bija sašaurinātas, kas raisīja aizdomas, ka viņš ir lietojis ne tikai alkoholiskos dzērienus, bet arī narkotiskās vielas.

Izjautājot kungu par aizliegto vielu lietošanu, viņš atzinās, ka notikuma dienā lietojis heroīnu. Likumsargi apreibušā vīrieša mantu pārbaudes laikā atrada šļirci, kas bija piepildīta ar nezināmas izcelsmes vielu un papīra vīstokli, kurā bija ietīta balta pulverveida viela.

Turpmāko procesuālo darbību veikšanai vīrietis tika aizturēts un nogādāts tuvākajā Valsts policijas iecirknī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu