Sestdienas horoskops: 13. oktobris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/dilipm/

Horoskops sestdienai, 13. oktobrim.

AUNS Tevī var mosties greizsirdība, kura tā vien provocēs uz strīdiem ar mīļoto. Šodien labāk jums atpūsties katram savā nodabā. Izvēdināt galvu, noņemt spriedzi un vakarā no sirds izrunāties vienam ar otru.

VĒRSIS Tev neapšaubāmi būs taisnība, taču neesi pārāk kategorisks, tavi priekšlikumi būs vairākkārt jāpierāda un idejas jāaizstāv, tikai tad kāds par tām izrādīs interesi. Netaisnojies, bet izlabo pieļautās kļūdas!

DVĪŅI Dienu pavadi mierīgi, labāk vienatnē, atpūties no nedēļas steigas un izbaudi dabas klātbūtni, klusumu. Šodien vajadzētu atturēties no alkohola lietošanas, jo tai var būt neprognozējamas sekas.

VĒZIS Beidzot tiksi atzīts plašākā sabiedrībā, tu līdz šim būsi daudz pūlējies, lai tā notiktu. Šodien labprāt tiksies ar radiem un draugiem. Laba diena fiziskām aktivitātēm, kā arī radošai darbībai.

LAUVA Lai arī kur tu dosies, tevi gaidīs ar atplestām rokām. Diena piemērota, lai veidotu jaunas pazīšanās, nostiprinātu esošās draudzības saiknes. Ļoti labi sapratīsies ar gados jaunāko paaudzi.

JAUNAVA Būsi viegli aizskarams, emocionāli ievainojams, tādēļ labāk dienu pavadi tuvu, mīļu cilvēku sabiedrībā. Šodien vēlams atturēties no medikamentu un alkohola lietošanas.

SVARI Tevi nodarbinās sadzīves apstākļu uzlabošana, bet ne viss izdosies kā cerēts, jo naudas ienākumi nebūs tik lieli, cik lieli būs tavi plāni. Lūdz padomu tuviniekiem, uz viņiem tu varēsi paļauties!

SKORPIONS Izrādi vairāk cieņas apkārtējiem, nespītējies un neapvainojies par katru sīkumu. Tevi var gaidīt kāds izaicinājums, kuru pieņemot, tu iegūsi jaunu un ļoti vērtīgu dzīves pieredzi.

STRĒLNIEKS Šodien zvaigznes iesaka samazināt apgriezienus, vairāk laika veltīt ģimenei, it īpaši atvasītēm. Pavadi laiku kopā ar viņām, darot mājas saimnieciskos darbus vai kopīgi dodoties uz izklaides pasākumu.

MEŽĀZIS Kādam skauģim var būt pa prātam tevi provocēt uz strīdiem, taču tu ņem un neļaujies, ignorē negācijas, un diena paies vienkārši lieliski. Iespējams, dienas izskaņā tavu namu apmeklēs negaidīti viesi.

ŪDENSVĪRS Tev šobrīd būs svarīgi atrast domubiedrus, meklēt katru iespēju parunāties, pafilozofēt par dzīvi. Varbūt apmeklēsi kādu radinieku vai apciemosi draugus, nozīmīga būs domu apmaiņa.

ZIVIS Sāksi darboties jau agri no rīta, jo tad jutīsies spirgts un enerģisks. Kopumā gaidāma spraiga diena, būs jāveic daudz atbildīgu darbu gan ģimenē, gan ārpus tās. Mājinieki labprāt palīdzēs, tikai ļauj to viņiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu