Kurucs traumas dēļ izlaidīs nākamo maču, ierindā atgriezies arī viņa konkurents

Mūsējie NBA
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs pret Koriju Džozefu
Rodions Kurucs pret Koriju Džozefu Foto: AP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bruklinas "Nets" uzbrucējs Rodions Kurucs traumas dēļ izlaidīs nākamo spēli pret Klīvlendas "Cavaliers", vēsta NetsDaily.

Jau vēstīts, ka "Nets" sestdien viesos ar rezultātu 112:132 (29:33, 29:34, 27:28, 27:37) piekāpās Indiānas "Pacers", bet Kurucs guva 12 punktus, spēli gan nepabeidzot potītes savainojuma dēļ.

Pēc mača ESPN ziņoja ka, ņemot vērā rentgena rezultātus, Kuruca savainojums nav nopietns. "Rodionam ir sastiepta potīte, statuss ir "dienu-no-dienas" (day-to-day). Šaubos, vai viņš piedalīsies spēlē. Neizslēdzu iespēju, bet drīzāk jau nespēlēs," sacīja komandas galvenais treneris Kevins Atkinsons.

Aizvadītajos trīs mačos Kurucam vidēji laukumā pavadītas 14,3 minūtes, gūti 8,7 punkti un izcīnītas četras atlēkušās bumbas, bet "Nets" bilance ir 1-2.

Toties pirmo maču šosezon aizvadīs aizsargs Šabazs Napjērs, kuram tā būs debija "Nets" kreklā, un uzbrucējs Rondijs Holiss-Džefersons, kurš atguvies no gurna traumas, kuru ieguva pirms trīs mēnešiem, piedaloties Džeremija Lina rīkotajā labdarības spēlē.

Līdz ar Holisa-Džefersona atgriešanos tiek prognozēts, ka spēles laiks samazināsies Kurucam.

"Nets" nākamā spēle paredzēta naktī uz ceturtdien, kad jāspēkojās ar Klīvlendas "Cavaliers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu