Traģisks notikums ar laimīgam beigām: uz gājēju parejas notriec sievieti

Video
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/policijas video

Igaunijā publicēts video, kur policijas auto reģistrators nofilmējis, kā kāds autovadītājs uz gājēju pārejas notriec sievieti, kura devusies vakara skrējienā, vēsta portāls Postimees.

Atgadījums noticis jau septembrī, taču tikai tagad tika publicēts policijas video, kurā redzams kā tieši šoferis notriec sievieti, kas tajā brīdī skrēja pāri gājēju pārejai.

Laimīgu apstākļu sagadīšanās dēļ, sieviete smagi necieta, viņai konstatēti viegli miesas bojājumi. 

Intervijā žurnālistiem cietusī Marija izteikusies, ka vakarā nolēmusi doties paskriet, kad nonākusi pie gājēju pārejas, pārliecinājusies, ka mašīnu neesot. Tikai pēdējā brīdī pamanījusi tuvojošos mašīnu.

Šoferis Rijdo skaidroja, ka, braucot uz pilsētas centru desmitos vakarā, ieraudzījis policijas auto, tajā brīdī ieskatījies spidometrā, lai saprastu vai nepārsniedz atļauto ātrumu. "Nākamajā brīdī mašīnas priekšā bija cilvēks," atzīstas auto vadītājs.

Vadītājs no notikušā sapratis, ka vakarā ne mirkli nevar novērst skatienu no ceļa, taču meitene saprata, ka pat uz gājēju pārejas vienmēr jāpārliecinās, ka esi redzams un skatīties uz visām pusēm arī šķērsojot ielu, raksta portāls Postimees.

Video: Auto notriec pār gājēju pāreju skrejošu sievieti

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu