Kā otrā šovu "X Faktors" pamet Amanda Maržecka

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Toms Norde

Svētdien, 28. oktobrī, norisinājās šova “X Faktors” otrais tiešraides šovs, kurā 11 dalībnieki ar individuāli sagatavotiem priekšnesumiem turpināja cīņu par galveno balvu - 10 000 eiro.

Dalībniekiem neapšaubāmi svarīgs bija žūrijas vērtējums, taču izšķirošs bija tieši skatītāju balsojums, kuri ar savām balsīm noteica šīs nedēļas iznākumu.

Otrajā šova sērijā to nācās pamest Reiņa Sējāna komandas dalībniecei - Amandai. Skatītāju balsojums noteica, ka viszemāko balsu skaitu jau otro nedēļu pēc kārtas saņēma Amanda Maržecka, kā arī Roberts Memmēns, taču tieši Reinis izlēma, ka sūtīs mājās enerģisko blondīni.

Amanda Maržecka (21) nāk no Talsiem, taču šobrīd studē Rīgā, LKK apgūstot mūzikas menedžmentu. Ar dziedāšanu aizraujas jau no agra vecuma, taču kopš 16 gadu vecuma ir pievērsusies mūzikai profesionāli, mācoties džeza un estrādes vokālu Ventspils Mūzikas vidusskolā. 2017. gadā Amanda piedalījās "Ghetto Faktorā", kļūstot par GRAND PRIX ieguvēju. Jauno dziedātāju aizrauj skaļa un enerģiska mūzika, piemēram, “Queen”, kas vilina ar sarežģītām vokāla partijām.

Kā ziņots, pirmajā šova sērījā no cīņas par galveno balvu izstājās Oskars Millers.

Fotogalerija: "X Faktora" dalībnieku vizītkartes

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu