"Sliktāk nekā prostitūta!" Franču miljardieris par attiecībām ar krievu dīvu Viktoriju Boņu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā ziņots iepriekš, Krievijas TV dīva Viktorija Boņa kopš maija bija attiecībās ar franču miljardieri Pjēru Anduranu. Tāpat tapa zināms, ka septembrī pāris izšķīries, taču nesen Boņa nāca klajā ar paziņojumu, ka viņai par attiecībām ar uzņēmēju samaksāti 500 tūkstoši ASV dolāru, ko Andurans kategoriski noliedz.

Pēc tam, kad Boņa sociālajā tīklā Instagram pastāstīja, ka attiecības ar francūzi bija tikai PR gājiens, Andurans steidzās atklāt savu versiju par notikušo, norādot, ka Boņas teiktais ir izdomājums. Viņš apliecina, ka būtu muļķīgi maksāt 500 tūkstošus par to, lai Boņa vien pāris reizes ar viņu izietu sabiedrībā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Bonya (@victoriabonya) on

"Es nebūtu guvis labumu no attiecībām ar tādu sievieti kā viņa. Esviņai nemaksāju par mūsu attiecībām un nekad to nedarītu. Es viņu lūdzu par mums nerunāt. Esmu privātpersona, un man nav vajadzīga to cilvēku uzmanība, kurus es nepazīstu," bilda uzņēmējs.

Turklāt Andurans nosauca Boņu par "neīstu cilvēku", viņai dzīvojot pāri saviem līdzekļiem un tikai radot ilūziju par greznu dzīvi. Kā izrādās, vīrietis Boņai uz gadu Parīzē bija noīrējis  dzīvokli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Bonya (@victoriabonya) on

"Man īsti nav saprotams, kāpēc Viktorija nāk klajā ar šādiem stāstiem. Tas ir sliktāk, nekā būt par prostitūtu. Viktorija ir atkarīga no meliem un ir ļoti viltīga. Tiklīdz to sapratu, nolēmu izbeigt mūsu attiecības. Acīmredzot viņai tikai izlikās, ka ir pasakaini bagāta. Patiesībā viņai nebija naudas, lai samaksātu par dzīvokli sev un meitai,"  stāsta vīrietis.

Tāpat uzņēmējs piebilda, ka šobrīd ir brīvs un viņam nav attiecību.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu