Indijas slimnīcā grupveidā izvarota četrgadīga meitene (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rotaļlieta ūdenī.
Rotaļlieta ūdenī. Foto: Zane Bitere/LETA

Meitene vecmammai paziņojusi, ka viņu izvarojuši medbrālis un četri citi vīrieši, kamēr viņa intensīvajā nodaļā atguvusies no čūskas koduma, informē ārzemju medijs Mail Online.

Meitenei uzbrukts, kamēr viņa atradusies viena pati intensīvās ārstēšanas palātā, slimnīcā, kas atrodas Luknovas pilsētā, netālu no Indijas galvaspilsētas.

Policija apstiprinājusi, ka meitene izstāstīja vecmammai, ka tikusi izvarota. To izdarījuši slimnīcas medbrālis un četri citi vīrieši sestdienas naktī.

Viens no minētajiem vīriešiem ticis aizturēts, šobrīd tiek noskaidrotas pārējo iesaistīto identitātes.

Likumsargi pieprasījuši slimnīcas video novērošanas ierakstus un cenšas noskaidrot, kāpēc meitene tikusi atstāta viena palātā. 

Meitene slimnīcā atradusies četras dienas, lai ārstētos pret čūskas koduma radītām sekām. 

Indijā pēdējos gados situācija, kad meitenes tiek grupveidā izvarotas, ir ļoti kritiska, īpaši pēc 2012. gadā notikušās studentes izvarošanas autobusā.

Šis uzbrukums sabiedrībā aktualizēja problēmu par vardarbību pret sievietēm, kas iepriekš tika noklusēta un pieņemta kā sabiedrības norma. 

Valdība pieņēma likumus, kas paredz cietumsodu personām, kas izvarojuši kādu, kā arī nāves sodu, ja upuris bijis jaunāks par 12 gadiem. 

Tomēr, Indijā divās nedēļās reizi tiek ziņots par izvarošanas gadījumiem, vēsta medijs Mail Online.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu