Rantanena vārti pagarinājumā atnes "Avalanche" uzvaru pār "Ducks"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Neitans Makinons (pa kreisi) un Miko Rantanens
Neitans Makinons (pa kreisi) un Miko Rantanens Foto: Reuters/LETA

Vārtus pagarinājumā gūstot Nacionālās hokeja līgas (NHL) rezultatīvākajam spēlētājam Miko Rantanenam, Kolorādo "Avalanche" komanda svētdien izcīnīja uzvaru regulārā čempionāta spēlē.

"Avalanche" hokejisti viesos ar rezultātu 4:3 (0:1, 2:2, 1:0, 1:0) pārspēja Anaheimas "Ducks", kas pēdējās 15 spēlēs cietusi 12 zaudējumus.

Somu uzbrucējs Rantanens uzvaras vārtus guva 1,3 sekundes pirms papildlaika beigām, kad vairākumā izcēlās ar netveramu raidījumu no uzbrukuma zonas vidus.

Rantanens un Neitans Makinons šajā mačā guva pa vārtiem un veica pa divām rezultatīvām piespēlēm.

"Pirms trešā perioda sapratām, ka vēl varam uzlabot savu sniegumu. Otrā perioda beigās realizējām vairākumu un bijām labāki arī trešajā trešdaļā," pēc mača pauda "Avalanche" galvenais treneris Džereds Bednārs.

Ar astoņiem vārtiem un 24 rezultatīvām piespēlēm Rantanens ir līgas rezultatīvākais spēlētājs, bet otrais ar 13 precīziem metieniem un 16 piespēlēm ir Makinons.

Tikmēr Karolīnas "Hurricanes" mājās ar 2:1 (2:1, 0:0, 0:0) apspēlēja Ņūdžersijas "Devils".

"Hurricanes" komanda uzvaru nokārtoja spēles pirmajās 30 sekundēs, kad izcēlās Džastins Viljamss un Maikls Ferlends. Tie ir piektie visu laiku ātrākie divi vārti NHL vēsturē.

Citā mačā Dalasas "Stars" viesos ar 6:2 (0:1, 4:0, 2:1) pārspēja Ņujorkas "Islanders".

Uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva soms Esa Lindels un krievs Aleksandrs Radulovs, kuram bija arī viena rezultatīva piespēle.

Džeisons Speca šajā mačā atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm un pārsniedza 900 punktu robežu.

Savukārt iepriekšējās sezonas Stenlija kausa fināliste Vegasas "Golden Knights" viesos ar rezultātu 6:3 (1:2, 3:0, 2:1) guva virsroku pār Edmontonas "Oilers".

Uzvarētājiem ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Džonatans Maršeso.

Tikmēr zaudējumu svētdien cieta Rietumu konferences vicelīdere Minesotas "Wild", kas viesos ar rezultātu 1:3 (0:2, 1:0, 0:1) piekāpās Čikāgas "Blackhawks" vienībai.

NHL Austrumu konferences līderpozīcijā ar 29 punktiem 20 spēlēs ir Tampabejas "Lightning", bet par punktu atpaliek Toronto "Maple Leafs". Savukārt Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" ar 26 punktiem ieņem augsto ceturto pozīciju.

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 29 punktiem 20 spēlēs ir Nešvilas "Predators", par trīs punktiem apsteidzot Minesotas "Wild" hokejistus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu