Bruņots vīrietis Purvciema veikalā nozog 400 eiro; laupītājs nav aizturēts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Ieva Čīka/LETA

Kādā Purvciema veikaliņā pirms dažām dienām iebrāzies maskā tērpts vīrietis ar šaujamieroci, kurš nolaupījis 400 eiro, vēsta LNT raidijums Degpunktā

Ceturtdien, 13. decembrī, pēcpusdienā – laikā, kad vairums pilsētnieku atgriežas mājās no darba un šķiet uz ielām ir salīdzinoši droši, vienā no daudzstāvu namu ielenktajiem veikaliņiem Kalsnavas un Purvciema ielu krustojumā negaidīti iebrāzies ar šaujamieroci bruņots vīrietis.

"Viņš bija maskā un ar pistoli," stāsta veikala darbiniece.

Ļaundaris ar guvumu – no kases paķerto naudas žūksni nozudis kur tumšajos iekšpagalmos, bet pārbiedētā darbiniece steigusi zvanīt 110. Dažu minūšu laikā notikuma vietā ieradušās vairākas policijas ekipāžas un pat likuma sargu kinologs ar suni, taču aizbēgušā pēdas tā arī nav izdevies uziet.

Pēc notikušā noskaidrots, ka negaidītajā uzbrukumā ļaundara kabatā iegūluši aptuveni 400 eiro.

Raidījums Valsts policijā noskaidroja, ka šobrīd par bruņotu laupīšanu jau ierosināta krimināllieta, un izmeklēšana nodota Kriminālpolicijas biroja rokās. Vismaz pagaidām gan neviens nav aizturēts, kā arī nav skaidra iespējamā ļaundara identitāte. Izmeklēšana turpinās un policija aicina atsaukties ikvienu, kura rīcībā ir informācija, kas varētu palīdzētu notvert noziedznieku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu