Svētdienas horoskops: 6. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Horoskops svētdienai, 6. janvārim.

AUNS Lai gan noskaņojums var mudināt darīt ko pilnīgi citu, tomēr šodien vajadzētu veltīt laiku attiecību nostabilizēšanai. Otrā pusīte no tevis negribēs neko daudz, tik vien kā no sirds izrunāties, tapt uzklausīta.

VĒRSIS Pratīsi ik katrā dzīves situācijā rast vajadzīgās atziņas, ievirzīt lietas sev vēlamā gultnē. Tev sekmēsies kontakts ar jaunāko paaudzi, spēsi ne vien uzrunāt to, bet arī iegūt uzticību, novērtējumu.

DVĪŅI Nesteidzies pieņemt paziņu aicinājumus, doties ballēties, šoreiz labāk pavadi laiku ģimeniskās noskaņās un ļauj savai nervu sistēmai kā nākas atpūsties. Ieteicams arīdzan atturēties no veikala apmeklējuma.

VĒZIS Lai, kā nākas pamostos, šoreiz tev vajadzēs stiprāku kafijas krūzi. Līdz pēcpusdienai nav vēlama liela fiziska piepūle. Attiecībās ar mīļoto tieksies vairot dvēseliskumu, abpusēju uzticēšanos.

LAUVA Piemērots brīdis, lai veltītu laiku savam ārējam izskatam. Vari apmeklēt frizieri, skaistumkopšanas salonu vai apģērba veikalu. Sev veltītais laiks ļaus justies īpašākam, novērtētākam.

JAUNAVA Ieklausies savās patiesajās vēlmēs un neļauj pienākuma apziņai vai ikdienišķam aprēķinam apspiest kāroto. Dažreiz arī tu vari atļauties būt nedaudz bezrūpīgāks vai pat izšķērdīgāks.

SVARI Tev patiks diskutēt ar apkārtējiem, meklēt atbildes uz globāliem jautājumiem, interesēties par politikā, ekonomikā notiekošo un meklēt tam dziļāku skaidrojumu. Diena, visticamāk, paskries, to nemanot.

SKORPIONS Gana šonedēļ būsi lustējies un svinējis, tagad vēlēsies nedaudz miera. Iespējams, pievērsīsies mājokļa uzkopšanai, vajadzīgo pirkumu veikšanai. Dienas izskaņā tieksies pēc otrās pusītes.

STRĒLNIEKS Šis brīdis ir piemērots, lai būtu sabiedrībā, uzrunātu to! Veiksme vairāk smaidīs tiem Strēlniekiem, kuri saistīti ar skatuves mākslu, masu medijiem, izklaides biznesu. Var uzlaboties materiālais stāvoklis.

MEŽĀZIS Centies atiet no ikdienā ieturētās nopietnības, lietišķuma un kļūt nedaudz bezrūpīgāks, dzīvespriecīgāks. Vari droši doties apmeklēt kādu kultūras pasākumu kopā ar laulāto, pievērsties radošām lietām.

ŪDENSVĪRS Atvasītes var negaidīti iepriecināt ar saviem ārpus skolas sasniegumiem, par kuriem nolemsi sagādāt viņiem kādu pārsteigumu. Saskarsmē ar otro pusīti var būt grūtāk panākt kopīgu valodu.

ZIVIS Šis tev varētu būt zināms atelpas brīdis, kad nekur nebūs jāskrien, nevienam no tevis neko steidzamu nevajadzēs. Vari pavadīt laiku, pārlapojot tīkamu literatūru vai pievēršoties mīļākajam seriālam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu