Rīgas "Dinamo" aizvadīs maču pret Indraši, lūkojoties atgriezties "play-off" zonā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā viesos tiekas ar bijušā kapteiņa Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo".

Mačs sāksies plkst.18.30 pēc Latvijas laika, tiešraidē to translējot kanālam "TV Play Premium".

Rīgas komanda iepriekšējā nedēļā piecu mājas spēļu sēriju noslēdza ar divām uzvarām sīvās cīņās, vispirms ar 3:2 pārspējot Bratislavas "Slovan", bet pēc tam ar tādu pašu rezultātu pēcspēles metienu sērijā gūstot virsroku pār Minskas "Dinamo". Tiesa, sestdien sekoja smagākais zaudējums sezonā, viesos ar 1:7 kapitulējot spēcīgajai Sanktpēterburgas SKA.

Rīgas komanda pēdējos desmit mačos cietusi septiņas neveiksmes, taču melnā josla vienību nav pārāk attālinājusi no izslēgšanas turnīra zonas, no kā Latvijas klubs pašlaik atpaliek par vienu punktu.

Pēc šī mača rīdziniekiem janvāra pēdējā dienā būs mājas spēle ar Maskavas "Spartak", kur spēlē Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš, bet pēc tam būs divi mači izbraukumā pret Austrumu konferences pastarītēm Minskas "Dinamo" un Bratislavas "Slovan". Izlašu pārtraukumā Latvijas komanda viesos tiksies ar Lielbritānijas izlasi.

Rīdzinieki izbraukumā devušies ar rezultatīvo zviedru uzbrucēju Līnusu Videlu sastāvā, taču viņš pirmdien, visticamāk, nespēlēs. Tikmēr izbraukumā nav devušies ceturtdien traumu guvušais uzbrucējs Rihards Marenis, kā arī iepriekš savainotie Koltons Gilīss un Gunārs Skvorcovs.

Maskavieši Rīgas komandai ir parocīgi pretinieki, jo uzvarēti visās trīs šosezon aizvadītajās spēlēs.

Indrašis šosezon 46 spēlēs guvis 11 vārtus un veicis 12 rezultatīvas piespēles, būdams trešais rezultatīvākais spēlētājs komandā.

Rīgas "Dinamo" ar 52 punktiem 53 spēlēs Rietumu konferencē ieņem devīto vietu, bet Maskavas "Dinamo" ar 61 punktu 53 cīņās ir piektā.

Salīdzinājumā ar iepriekšējo sezonu, kas rīdziniekiem bija neveiksmīgākā kluba vēsturē, sastāvā notikušas ļoti būtiskas izmaiņas, jo pirmo reizi vienības vēsturē tās sastāvā pašlaik ir 11 leģionāri. Pilnībā nomainījusies vārtsargu līnija, kā arī ierindā palikuši vien trīs aizsargi no iepriekšējās sezonas.

Rīgas "Dinamo" aizvadītajā sezonā ceturto gadu pēc kārtas nespēja iekļūt izslēgšanas turnīrā, paliekot pirmspēdējā vietā visā līgā.

Pirmajās četrās KHL sezonās rīdzinieki tika Gagarina kausa izcīņā, divas reizes sasniedzot otro kārtu, pēc tam Latvijas klubs vēl vienu reizi "play-off" spēlēja arī 2013./2014.gada sezonā, bet tagad četrus gadus "Dinamo" palikusi bez izslēgšanas turnīra.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu