Makmilans: Atkāpšanās ceļa nav - jāiet cīnīties (1)

Rīgas "Dinamo" ceļš uz "play-off"
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Brendons Makmilans
Brendons Makmilans Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā viesos ar rezultātu 2:3 piekāpās Maskavas "Dinamo" vienībai. Pēc zaudējuma Rīgas vienības spēlētājs Brendons Makmilans atzinis, ka Latvijas komandai izslēgšanas spēles jau ir sākušās, vēsta vienības mājaslapa. 

“Pirmajos periodos kontrolējām spēli. Trešajā periodā pieļāvām kļūdas aizsardzībā, un viņi spēja savus momentus realizēt. Prata rezultātu izlīdzināt un ātri izvirzīties vadībā. Beigās jau pietrūka laiks, lai izglābtos.”

Makmilans izvirzīja vadībā rīdziniekus pirmajā periodā.

“Bijām vairākumā, saņēmu ļoti labu piespēli. Bija laiks sagatavoties metienam un precīzi trāpīju.”

Turpinājumā Rīgas komanda aizvadīs spēli Arēnā Rīga, kad 31. janvārī uzņems Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvēto Maskavas “Spartak”.

“Mums būs spēle savu līdzjutēju priekšā un ir jāizcīna uzvara. Mums Play-off jau ir sācies. Atkāpšanās ceļa nav. Ir kārtīgi jāatpūšas un jāiet cīnīties.”

Brendons arī komentēja sava bijušā komandas biedra Mika Indraša spēli. “Miks ir ļoti labs spēlētājs, tāpēc arī ir jaudīgā komandā. Viņš savu meistarību pierādīja ar efektīgu vārtu guvumu. Pret viņu nav viegli spēlēt, ļoti nepiekāpīgs un viltīgs hokejists.”

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu